Welcome to JueStoRyBoaRd, here you will find my life story. Sometimes,I also some facts. Do not forget about my Mr.Right. You may ask me anything.. I will reply A.S.A.P
- Zulaiha.

0 Talking Time
# Jika Aku Jatuh Cinta
Thursday, April 28, 2011 / permalink
video


Ya Allah jika aku jatuh cinta,
Cintakan aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya padaMu,
Agar bertambah kekuatanku mencintaiMu.
Ya Muhaimin jika aku jatuh hati,
Izinkanlah aku menyentuh hati
Seseorang yang hatinya tertaut padaMu,
Agar tidak terjatuh aku dalam jurang cinta nafsu.
Ya Rabbana jika aku jatuh hati,
Jagalah hatiku agar tidak berpaling daripada hatiMu.
Ya Rabbul Izzati jika aku rindu, Rindukanlah aku pada seseorang
Yang merindui syahid di jalanMu
Ya Allah jika aku menikmati cinta kekasihMu,
Janganlah kenikmatan itu melebihi
Kenikmatan indahnya bermunajat di sepertiga malam terakhirMu.
Ya Allah jika aku jatuh hati pada kekasihMu,
Jangan biarkan aku tertatih dan terjatuh
Dalam perjalanan jauh menyeru manusia kepadaMu.
Ya Allah jika kau halalkan aku merindui kekasihMu,
Jangan biarkan aku melampaui batas sehingga melupakan aku
Pada cinta hakiki dan rindu abadi hanya kepadaMu.
Amiin…
******************************************************
Bila aku dengar ayat nie..fikiran aku mula melayang mengingati si dia..
Aku rasa sayang aku pada si dia semakin kuat..
tak mampu lagi aku untuk melalui perpisahan..
aku benar2 sayangkan dia..
dia banyak mengubah hidup aku ke jalan yang benar..
dia banyak membimbing aku...
dan dia juga yang banyak menyedarkan aku dari terus hanyut..
sikapnya yang terlalu caring..penyayang..
membuatkan aku terus menerus
tanpa ada rasa jemu mendekati..menyayangi dan mencintai dirinya
aku harap sangat yang hubungan kami akan berakhir
dengan alam perkahwinan dan hubungan kami..
ini hingga ke akhir hayat..
aku sayang sangat kat dia...i just need himm...

abang..bby sayang abg sangat2
terlalu sayangkan abang..
abang??baby???
huhu panggilan abang tu mmg dah lama digunakan..
sebabnya dari mula2 kenal sampai da putus n sambung balik
panggilan tu lebih senang n sesuai..
baby lak...erm asalnya panggil sayang..
tapi tukar sebab sayang tu pernah dipanggil oleh "azwan"
so dye decide untuk panggil aku baby..
so terjadilah abg-baby..
hehehehe...like3
i love you so much sayangssss

oklah u all nnt aku update blog lagi ye...
aku stop dulu..nak p mandi..
my hubby musyuk da marah la..hehehe
 


BY : PRINCESS KELIRU