Welcome to JueStoRyBoaRd, here you will find my life story. Sometimes,I also some facts. Do not forget about my Mr.Right. You may ask me anything.. I will reply A.S.A.P
- Zulaiha.

63 Talking Time
# SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret
Thursday, December 1, 2011 / permalink


Okey hari nie aku nak join satu segmen by lyssa

walaupun xde hadiah..aku ttp nak join..
btw aku nak ucap SELAMAT ULANG TAHUN PERTAMA
BUAT BLOG LYSSASECRET...

ok antara syarat2nya ialah

1. Buat satu entry yang bertajuk " SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret "
~done~

2. Letak Banner di atas ini , dalam entry tersebut .
~done~

3. Wajib LIKE FANPAGE FACEBOOK Lyssa . ~done~

4. Di dalam entry tersebut ,
 Lyssa nak korang berikan pendapat korang mengenai blog Lyssa. 

5. Pada sesiapa yang join ,
 korang WAJIB komen balik entry bloggers yang join segmen ini .

Okey... pada aku blog lyssa secret nie
banyak menyediakan pelbagai tuto yang menarik.
lagi satu lyssa ni suke kongsi suka duka dia
crita mengenai diri dia dan mcm2 lagi
bile bukak je blog lyssa nie..
aku rase makin nak bace..nak bace..
xde plak rase "eii bosan giler..xnk ah bace"
blog lyssa mmg terbaek...!!
i loikeee...lyssa nie pn cute org nye...
lagi2 bile tgk pic lyssa wif mr.pritt dye..
so sweet....:)
bile la aku nye blog nak mcm lyssa pny blog kan..
:)

okey syarat ke 4 telah dipenuhi...
now otw visit para blogger yang join segmen nie..
:)

p/s: rindu kat buchuk saye sangat2...