Welcome to JueStoRyBoaRd, here you will find my life story. Sometimes,I also some facts. Do not forget about my Mr.Right. You may ask me anything.. I will reply A.S.A.P
- Zulaiha.

3 Talking Time
# "Pencarian Bloglist MAC&APRIL 2013 by DJH "
Tuesday, February 19, 2013 / permalink





ahhh mood untuk update entry banyak2 n join segmen contest sgala2nya dah datang
2nd SEGMEN tuk ary nie by blog ANGAH plak.. (KLIK)
nie segmen ANGAH yang kedua aku join...sebelum nie aku dah join nie -> klik
syaratnye senang sangat2.... nak join klik taw banner kat ats tu

Syarat2nya adalah
  • Buat entry bertitle "Pencarian Bloglist MAC&APRIL 2013 by DJH " ~done~
  • Mesti follow blog angah dan like fanpage blog angah..FANPAGE *fanpage baru angah..so yg mana yg Like fanpage lama pun kena like fanpage ni :) ~done~
  • Tekan GOOGLE + FOLLOWERS ~sblm nie da pna join..so da done semua ~
  • Letak banner kat atas ni dlm entry korang. ~done ~
  • Dah siap?Tinggalkan LINK anda di kotak komen di bawah ni. ~lepas post akan done~
  • Tamat pada 26 Februari 2013.

okey dengan itu aku join!!!! hehehehe