Welcome to JueStoRyBoaRd, here you will find my life story. Sometimes,I also some facts. Do not forget about my Mr.Right. You may ask me anything.. I will reply A.S.A.P
- Zulaiha.

0 Talking Time
# Awak Kebahagiaan Saya
Thursday, January 14, 2016 / permalink




Awak... awak..... awakkkkk.... yeee awakk.... saya nak cakap ngan awak nie... awak tau tak awak tu sangat penting untuk saya.. awak banyak bagi cahaya dalam hidup saya.. awak baik sangat dengan saya.. saya tau saya nie xde pape pun awak.. tapi awak terima saya seadanya.. awak xputus2 buat saya tersenyum..gembira dan rasakan saya terlalu bermakna untuk awak..

Awak saya mintak maaf sangat2 sebab saya tak pernah luahkan kt awak dr awal lagi yang saya sukakan awak..dan nak awak jadi sebahagian dari hidup saya.. saya bukan xnak cakap tp saya tkut.. saya sedar diri saya yang saya tak ada apa2 pun.. saya cuba untuk luahkan tapi saya takut.. satu hari awak block saya dari wechat.. saya rasa sedih sangat.. tapi saya wat keputusan untuk msg awak dekat wassap & facebook awak.. awak tak respond pun masa tu.. tapi saya sabar lagi.. tbe2 sy dapat msg.. awak balas msg saya.. saya gembira sangat.. n start from that day.. kite keep in touch together.. tp kalau sblm nie kite msg kt wechat.. kite beralih kt apps lain.. *apps tu awak ngn sy je tau kan..ops dgn along* heee sampai la satu hari tu..awak cakap kat saya awak lambat sampai ofis.. sbnye lambat bangun.. so sy pun cakap kat awak xpela pasni evry morning sy akan wat morning call.. okey sy xtaw knp senang je sy leh ckp cm tu,. sb mase tu  status kite masih lagi "KAWAN" n sy leh keep on morning call awak sampai la hri nie..xckup ngn morning call.. blah malam awak pulak call sy sampai la nak tdo.. awak nak tau x.. masa tu saya rasa sesuatu.. sy rase ade satu perasaan yang saya xboleh nak ungkapkan kt awak.. saya bangun tdo bnde pertama sy denga adalah suara awak.. benda trakhir yg sy dga sebelum tdur adalah suara awak.. semakin hari kita makin rapat..satu hari tu awak cakap kat saya "Jue.. saya sayang awak" masa tu saya terdiam.. saya xtau nak cakap ape.. saya masih takut ngn perasaan saya sendiri.. hari tu je 2x awak cakap.. saya mintak maaf awak..sb xrespond dari awal.. tapi sebulan daripada tarikh kite kenal.. awak propose saya untuk jadi someone importance dalam hidup awak.. masa tu jugak hari last presentation saya depan lecturer.. segalanya bermula masa tu.. dan pelahan2 kita semai bunga2 cinta dalam hati dan hidup kite.. 20hb dec kite mula bertemu..awak sanggup dtg ke KLIA2 untuk jpe saya walaupun sekejap..masa tu awak banyak diam je... flight saya sepatutnya kul 10 tapi delay sejam.. jadi masa untuk kita meet each other lama sikit.. masa tu saya xnak awak balik..saya nak sentiasa ada depan awak.. 22hb saya balik jb balik.. 24hb saya balik KL..cuti panjang... 24hb awak jemput saya dekat TBS.. kite jalan2 kejap.. saya happy sangat.. lepas spent time together.. awak anta saya balik... hari jumaat 25dec.. kita keluar lagi..kite g One Utama.. tp sebelum g one utama tu awak bawak saya g tesco mutiara Damansara sb saya craving for Leto Krush.. awak tau saya fenatik ngn encik Mimpi.. Awak layan je ape saya nak.. lepas dapat leto krush, kite g OU.. kite tgk wayang.. Alvin & the chipmunks.. bile sy tgk chipmunks tu sy ckp kat awak.. awak tu chiro *which is ur pets* tapi awak ckp bukan la.. chiro is SG bukan chipmunks..heee.. saya happy sangat... on 26hb sepatutnya saya jumpa "seseorang" but sumting happen membuatkan sy xleh jmpe dia.. sy jumpa awak..again hbiskan masa bersama.. tp hri nie awak layan sy ngn spupu sy lak.. g karaoke la.. g main bowling la.. g cri tutti fruiti la.. n the best part is.. lepak kt FRIM.. xpnh2 sy g date kat sana tau awak.. awak la org ptama sy date kat sana..then awk anta sy balik.. 27hb kite ta dapat jpe sb sy ke sabak bernam anta sepupu saya balik.. tp whole day kite texting each other..video call.. 28hb... is the day.. awak jemput saya kat rumah.. n kite g makan then lepak rumah awak.. first time awak letak chiro kat saya..oke..masa tu saya takut2 lagi.. heee tapi chiro sangat comelll...n kul 1 lbh baru kite gerak g TBS sb sy nak balik JB balik...sy ade exam... kite start counting days lagi.. 13hari untuk berjumpa lagi..banyak kan kenangan kita.. ada lagi sambungan tp next post saya cite ea awak...

Awak.. saya nak bagi tau awak.. saya sayang awak sangat2.. saya tak nak kehilangan awak.. saya hanya ada awak...saya harap hubungan nie akan kekal sampai bila2.. love u.. Awak....... Please dont stop to loving me.. miss me.. care bout me... Coz i will never stop loving you..miss you and care bout you sayang...



#capitalSayasayangawaksangatsangat