Welcome to JueStoRyBoaRd, here you will find my life story. Sometimes,I also some facts. Do not forget about my Mr.Right. You may ask me anything.. I will reply A.S.A.P
- Zulaiha.

0 Talking Time
# Apa Harus Aku Buat
Wednesday, March 30, 2016 / permalink



Hye allz.. urmm xtaw la nak cakp mcm mane lagi perasaan aq skrg nie.. diluah mati emak..ditelan mati bapak.. so nak matikan diri sendiri aku pendam je la.. aku nak luahkan kat sape2 mesti salah and orang salah erti.. aku sndiri xtaw la ape lagi aku kene wat.. aku tak mintak... hari nie ex aq call aq balik.. aq xtaw ape dye nak.. aq tgh busy kot mase tu..ade guest.. but after a few minutes dye call balik n tny aku keje mane.. aq cme cakap "damansara" which is not the actual place.. n dye tny "agak2 kalau sy nak keje kat sane ok tak" aq xmention pn yang ade vacancy lagi kat tempat aku nie.. aku cume cakap "tak perlu kot" mmg tak lah aku nak keje satu tempat ngn ex aq pulak.. hello awak tu da kawen tau... n hri nie bukan baru sekali la dye kacau.. not only today.. sblm2 nie dalam tmpoh sbulan yang lalu pn dye ade msg lagi.. aku citer kat kesayangan aq pasal nie.. tp b4 tu aku citer kat along dulu sb aku xnak ganggu kesayangan aku keje..aku tau dye stress ngn keje dye.. tp bile aku bagi tau dye citer ex aq kacau n aku da citer kat along.. dye trus change.. satu je la aku nak cakap aku tak nak sakitkan aty dia lagi.. nowdays pon aku xde nak msg2 orang lain.. aku hanya ada dia.. aku harap relationship between aku dan dia akan kekal sehingga ke akhir hayat...


awak.. sy tau awak masih belum percaya saya 100% tapi pls percayalah yang saya dah xde sape2 lagi selain awak seorang

 #capitalS
#onlyyouinmyheart
#sayasayangawak
#plsdunleaveme

#OTB
#PRASHA11
#MISSMYLOVE