Welcome to JueStoRyBoaRd, here you will find my life story. Sometimes,I also some facts. Do not forget about my Mr.Right. You may ask me anything.. I will reply A.S.A.P
- Zulaiha.

0 Talking Time
# So Bored..Tired
Sunday, May 1, 2011 / permalink
Salam...Ok guys today aku rase bosan gile2..
mane tak nye my sweetheart now xde kat umh..
p bercuti pulak..
janji nak msg aku..tapi xde pn...huk3...
sangat sedey...huhuhu mayb sibuk sangat memancing la tuh..
malam nie 4 sure ade BBQ..hasil dari tangkapan my sweetheart dan kawan2
huhu yang sedeynye my sygs xde joran sendiri...t ingt nak ajak dy g kedai joran la
ley bli joran sendiri..n nnt ley aku 4low g mncing skali..winkkk~

Seyesly smlm mse dye bg taw tu sedey la jugak..
tp ape ley wat..my sygs pn perlukan masa tuk release his tnsion kan..
smlm puas gak aku bebel2 kat dye..
pesan kat dye jgn gatal2..jga diri..jgn sonok sgt..
ujan2 xmo mancing,bhaye..mcm2 g...
hope dye g mancing ikan yang betul la..
jgn mancing "IKAN" yg len plak..huk3...
i really2 love you my sygs...
now aku still tgu dye msg aku...risau sangat kat dye..

huhu ckp je nk p mancing..
tapi aku x story lak kemana dye pergi untuk mancing kan?kan?kan?
dye p mancing kat TELOK BAYU,SG. PETANI...
hehehehe...yang wat aku lega sikit..dye g ke sana ngn mmbr2 pejabat..
3buah keta...
kalau satu keta tu 5orang..bermakna 15 org..
kalau sebuah keta 4org..bermakna 12 org..
jadinya sume dalam 10org keatas..
ABG...NANTI BBY NAK G JUGAK TAW KAT SANE..
hik3...nk p mancing ngn my sygs...
kan best kalau mama bg dye dtg umh kalau raye t..
hehehehe...nak gak la kenalkan dye kat fmly...
mama pn da ade hint2 sal dye da...
tgu greenlight je nak jpe parents...
tak lama lagi aku da nak hbis blajar..
dalam dua thun g...
n my sygs ade ckp..aku hbis blajar nie..dpt keje...
nak tunang...so skrg nie dye tgh kumpul duit la nak kawen..
ngeee~

ok la guys..aku stop dulu ea...next post nnt aku ingt nak story bout something interesting for this
RAYA AIDILFITRI FESTIVE..coz nie la raya pertama aku dgn dia selepas kami bersatu kembali..
tungu ya...hehehe...btw b4 stop aku nak share satu lagu...
lagu daripada kumpulan D'MASSIV..tajuknya..RINDU SETENGAH MATI...i really2 missed my SAYANGSS

video

BY : PRINCESS KELIRU
Photobucket