Welcome to JueStoRyBoaRd, here you will find my life story. Sometimes,I also some facts. Do not forget about my Mr.Right. You may ask me anything.. I will reply A.S.A.P
- Zulaiha.

3 Talking Time
# Tourism Project Is My Final Project..Received..!
Saturday, January 5, 2013 / permalink
Hye allz
ahaksss okey tgk tajuk semua kawan2..
haaaa baru je balik kelas nie..
penat2..tp ary nie dapat tugasan yang banyak..
huhu ape dye?? okey nak tau ape tugasan nye

okey untuk subject :-

HT620 : TOURISM PROJECT ~ final project nie
okey assigment nye pasal orienteering
okey untuk final project nie kitorg kne wat shooting filem pendek
now dalam proses untuk cari production company ~ da mcm nak shoot filem lak

next,
PB201 : ENTREPRENEUSHIP ~ okey event pertama
okey untuk progress assigment nie..kami sedang bertungkus lumus
untuk mencari project untuk event yang kami akan handel..
Alhamdulillah..kami satu kumpulan sangat bekerjasama..

project yg trakhir stakat nie,
HT517 : EVENT OPERATION & MANAGEMENT~event besar.
okey ini adalah event paling besar yang kami kene buat
kami kene libatkan satu kelas dalam handle this event
n now dalam proses untuk menyiapkan proposal..
then lepas diluluskan..kami akan bertungkus lumus dalam jangka masa yang pendek
untuk menjayakan program tersebut...
Alhamdulillah, aku telah dipilih untuk memegang salah satu jawatan penting
untuk program tersebut..

huh banyak kan..ade gak subject yang perlu untuk keluar dari poli lagi
kami satu kelas mungkin akan ke side untuk membuat kajian..


##########################################################

okey tadi sampai2 umah je aku tgk ade surat tuk aku..hihi
**excited nie nak bukak..**


ahahh...nampak x..btoi en...

pusing2 blakang


tgk kat penjuru ade stiker THANK YOU from duniashida.com

haaa sblm nie aku ade join GA by Shida kan..

okey nie la dye hadiahnye


pocket kalender :)
haa pocket kalender nie kali xsilap aku..
salah sorang blogger terkenal wat..
korang knal x sape dye..
ala xkan xkenal kot..
alaa yang baru nie xsihat tu..
yang degil tu...
ish xkan xknal kot..
alahhhh yang pena masok UTUSAN MALAYSIA 8/12/12
bahagian blogger pilihan tu...
yang gitu2 tu...
Ish...sape lagi kalau bukan abg HAZWAN HAIRY 
hehe cantik kan.. :)

hehehe okeyla aku stop kat sini dulu..
nak p massage encik cynta..hik3

assalamualaikum kawan2