Welcome to JueStoRyBoaRd, here you will find my life story. Sometimes,I also some facts. Do not forget about my Mr.Right. You may ask me anything.. I will reply A.S.A.P
- Zulaiha.

4 Talking Time
# Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool
Thursday, February 14, 2013 / permalink


Hye allz...!!!!
okey hari nie mood terlebih excited sangat okey..!
tadi jenjalan melawat blog leeza.. :)
tetibe nampak satu GA pulak...
GA by FIZ GRAPHIC **salah satu blog yang aku suke lawat**

okey jom kite tgk...
|
|
|
\/

Big GiveAway by CikguFizi, Fizgraphic.com,

Okey Syarat2nya pulak...

Syarat-syarat GA ini :
1. Buat satu entri dan letak title : Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool

done~

2. Letak banner dalam entri serta backlink kan ke entri ini.

done~ xcaye cer klik banner tu..

3. Dibawah banner sertakan juga ayat ini *korang copy & paste je! > Big GiveAway by CikguFizi, Fizgraphic.com, Kisahemasputih.com, Duniashida.com & Aimancool.com  *wajib

done~ xcaye tgk kat bawah banner tu..

4. Sila Follow Blog Sponsor :  *wajib
a. Cikgu Fizi ~ done



b. Fizgraphic.com ~done

c. Emasputih.com, ~done

d. Duniashida.com~done

e. Aimancool.com  

5.  Like FP Sponsor :  *wajib
a. CikguFizi  

b. Fizgraphic 

c. Duniashida  

d. EmasPutih  


6. Masukkan Sponsors dalam Bloglist korang ~done
ade kat sblh <-





7. Tag sekurang-kurangnya 2 rakan
..::mari tengok siapa yang kena::..

~hazwan hairy
~tieqa
~ kepada sesiape yang rase na joined :)

8. Dah siap, komenkan link entri GA ke entri ini.
~ otw nak link

9. Sharekan link GA ke wall facebook masing-masing
~done jugak



okey dengan ini diisytiharkan sye joined GA nie... :)