Welcome to JueStoRyBoaRd, here you will find my life story. Sometimes,I also some facts. Do not forget about my Mr.Right. You may ask me anything.. I will reply A.S.A.P
- Zulaiha.

6 Talking Time
# 1st Double Giveaway by AinMfna
Wednesday, May 1, 2013 / permalink




Hye allz
tadi jalan2 kat group KBM
pastu nampak blogger Farra Anuar post pasal satu GA..
bukti?? okey niie


**Psttt...xda tipu punya**

okey aku nak joined GA tu...
GA bye Blog Ain
let's check it out guyz


Syarat-Syarat Penyertaan
        

  1. Follow blog Ain & like fanpage Ain :

            
  2. Klik sini | sini * sampai habis loading . Harap jujur *      
  3. Berwarganegara Malaysia
  4. Follow dan like semua sponsor , diorang yang akan bagi hadiah :)
  5. Buat satu entry yang bertajuk ' 1st Double Giveaway by AinMfna ' .
  6. Tempek banner atas tu dan backlink semula ke entry ini . 
  7. Dalam entry itu , letakkan BANNER blog korang . Wajib ke ? Of course ! Yang menang Ain akan letak banner dia di ruangan exchange Ain . Yang takdak banner pun boleh join , jangan risau :)       
  8. Drop LINK ENTRY korang di entry ini sahaja ! * TEMPAT LAIN TIDAK AKAN DILAYAN
  9. Semua sponsor di sini merupakan yang terpilih , tahniah ye . Maaf kepada yang lain nanti Ain nak buat Mini Segmen , Ain akan cari korang ! KISS :*
  10. Hadiah memang macam keperempuanan , tapi boleh bagi dekat mak , adik , kakak atau mak cik korang kan ? * wink wink *


Follow Blog Sponsor
     
Like Pages & Follow Twitter & Subscribe Facebook

     Like pages :

       
  
     
     Subscribe Facebook & Follow Twitter