Welcome to JueStoRyBoaRd, here you will find my life story. Sometimes,I also some facts. Do not forget about my Mr.Right. You may ask me anything.. I will reply A.S.A.P
- Zulaiha.

12 Talking Time
# MEGA GIVEAWAY by DJH
Monday, February 25, 2013 / permalink




Hye allz ary tu aku da join 2 SEGMEN by ANGAH..
ary nie na join GA lak...
hehehe moh la kite tgk banner dye trus

wahhhh ade spongebob... :)
comel...

APE???!! Nak tau syarat2nye...
Tengok bawah nie kk....


  • Buat satu entry utk lebih senang bertajuk "MEGA GIVEAWAY by DJH ".*Wajib ~siap~
  • Letak Banner ke dalam entry anda *Wajib ~siap~
  • Follow blog angah >sini < ~siap~
  • Tekan GOOGLE + widget kat tepi tuh ---------> ~siap~
  • tag 2 orang rakan lain dan pastikan mereka tahu.* tak wajib ~will be~
  • Tinggalkan link entri korang dibahagian komen sahaja.Pastikan link entri! ~will be~
  • Follow blog sponsor2*wajib   

Follow sponsor utk dapatkan hadiah2 daripada mereka....Kalau tak larat nak follow semua..boleh follow sikit2 dulu :) asalkan anda letak/buat entry di ruangan komen entry ni..
  • Like fanpage sponsor2*wajib utk dapatkan hadiah2 dari diorang :)
  • Follow Twitter Sponsor *kalau ada




  • Klik sini sampai habis loading linksunat
  • Hantar link entri anda ke kotak komen entri ni.*Wajib

Tarikh tutup : 25 Mac 2013



Sume Syarat2 dah dipenuhi okey.. :)
Saye Nak Tag...
semua yang bergelar SAHABAT DAN KAWAN  :)